Vueling ha anunciat la cancel·lació de 18 vols amb sortida o arribada a l’aeroport del Prat aquest dimarts com a conseqüència de la vaga als serves públics francesos que ha començat aquest dilluns a les set de la tarda i s’allargarà fins al dimecres a les sis de la matinada. Nou dels vols surten des de Barcelona i van a París, a Lió, a Niça, a Bordeus, a Tolosa o a Nantes. Els altres nou vols surten des d’un d’aquests punts i tenen la destinació a la capital catalana. A través d’un comunicat al seu web la companyia aèria ha informat de les cancel·lacions i ha explicat als usuaris afectats que no cal desplaçar-se a l’aeroport per canviar el vol o sol·licitar el reemborsament. Hi ha un termini de set dies a comptar des de la data del vol afectat per dur a terme aquestes gestions.

Si l’opció que s’escull és la de canviar el vol, es pot fer de manera gratuïta si s’escull un altre avió que surti fins a 15 dies després de la data afectada. Si es prefereix el reemborsament del trajecte afectat, cal fer la sol·licitud en un termini de set dies.

La companyia també ha indicat que els passatgers que havien reservat a través del web de vueling han rebut un correu electrònic i un sms alertant-los de la cancel·lació. Els que ho havien fet a través d’una agència de viatges, tant física com virtual, han de contactar-hi directament a través dels seus canals d’atenció al client per gestionar el canvi de vol o el reemborsament.

Si es té una reserva d’Iberia o British Airways amb codi compartit amb Vueling, cal sol·licitar el canvi o el reemborsament a través del web de la companyia corresponent.