Un home ha deixat avui en estat crític la directora d'una entitat bancària de Barcelona, a la qual ha ferit amb arma blanca, i posteriorment s'ha llançat per un pont, on ha quedat ferit també crític en ser envestit per un autobús, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas.

Els fets han ocorregut cap a les 11.20 hores del matí quan l'home, d'uns 50 anys, ha irromput en una entitat bancària del carrer Ganduxer de Barcelona i, per motius que s'investiguen, ha apunyalat la directora, de 42 anys, que ha estat evacuada a l'Hospital Clínic en estat crític.

Posteriorment, l'home ha sortit de l'entitat bancària i s'ha dirigit cap a un pont del túnel de la Via Augusta, a l'altura de General Mitre, pel que ha saltat, segons les primeres hipòtesis amb la intenció de suïcidar-se.

El suposat agressor ha estat atropellat per un autobús, per la qual cosa també ha quedat ferit en estat crític i ha estat derivat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquest succés, que ha provocat una forta commoció entre els veïns de l'oficina bancària, que continua tancada.

Malgrat que es mantenen totes les hipòtesis obertes, l'actuació de l'agressor no encaixa amb el patró habitual dels atracaments a entitats bancàries, segons les fonts consultades per Efe.

Segons les fonts, quan l'home ha entrat a l'oficina s'ha dirigit directament a buscar la dona, li ha assestat una punyalada i se n'ha anat, sense atacar cap altre treballador ni cap client de la sucursal bancària.

Després d'abandonar l'oficina, l'home s'ha dirigit a l'altura del túnel de la Via Augusta amb General Mitre, on s'ha precipitat amb la intenció de suïcidar-se, segons les primeres hipòtesis que estudien els investigadors.

Els Mossos d'Esquadra investiguen, entre d'altres aspectes, si hi havia vincles personals entre la directora de l'entitat i l'agressor, si aquest era client de l'oficina o si es tracta d'un pertorbat.