Vueling ha informat que aquest diumenge s'han cancel·lat almenys 14 vols dels gairebé 700 programats durant aquesta jornada. A través d'un comunicat, l'aerolínia ha assegurat que avui "la situació està millorant i que s'estan produint un menor nombre de retards". El Director General Comercial i membre del Comitè de Direcció de Vueling, David García Blancas, ha tornat a demanar "disculpes a tots els passatgers que s'estan veient afectats pels problemes d'operativa durant els últims dies". A més, la companyia ha assegurat que "tots aquells que han patit una cancel·lació del seu vol han estat reubicats en els següents vols disponibles o bé se'ls ha ofert el reemborsament de l'import del bitllet si han optat per no viatjar" i que aquesta opció també s'ha ofert als passatgers "que han patit un retard de més de tres hores".

Segons l'aerolínia, aquest diumenge a l'aeroport del Prat s'han cancel·lat sis vols que anaven amb destinació Bilbao, Santiago de Compostel·la, Praga, Tolosa, Màlaga i París Orly. Concretament, els anul·lats són: el VY1424, el VY2226, el VY8656, el VY9001, el VY2115 i el VY8016.

Vueling ha admès que aquesta és una "situació difícil" i ha detallat que tots els empleats de la companyia "estan treballant al màxim nivell per resoldre-la com més aviat millor, reforçant els torns de treball i contractant serveis 'extra' durant el cap de setmana, especialment a l'Àrea d'Atenció al Client". "Tot plegat per poder oferir als nostres passatgers el servei i la qualitat que es mereixen", ha assegurat la companyia en la missiva difosa aquest diumenge a la tarda.

En aquest sentit, la companyia ha detallat que "s'ha ofert assistència als passatgers que estan fent cues a l'aeroport amb refrescos i menjar" i ha assegurat que la companyia "es farà càrrega i reemborsarà els costos addicionals que hagin patit a causa dels retards i les cancel·lacions".

Vueling ha obert una línia d'atenció al client dedicada específicament als afectats per les cancel·lacions i els retards dels darrers dies, el 93 122 08 51, i ha recordat que es pot consultar l'estat dels vols a través de la seva pàgina web i de la seva aplicació per mòbil.