Procés sobiranista

L'ANC celebrarà la consulta sobre el referèndum unilateral d'independència el 15 i 16 de juliol

El dia 17 es faran públics els resultats provisionals i el 23 es donaran a conèixer els definitius

28.06.2016 | 13:45

L'Assemblea nacional Catalana celebrarà finalment els dies 15 i 16 de juliol la consulta interna per determinar si exigeix a les institucions catalanes que convoquin un referèndum vinculant d'independència per decidir el futur del país. El 15 i 16 es podrà votar de forma presencial a diverses territorials de l'ANC però també es podrà fer de forma telemàtica del 13 al 16 de juliol. Els resultats provisionals de la consulta es faran públics el dia 17 i una setmana després, el dia 23, la Junta Electoral, donarà a conèixer els resultats definitius.

Els socis de ple dret de l'Assemblea hauran de respondre a la pregunta: 'Vols que l'ANC exigeixi a les institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un referèndum per decidir sobre la independència?".

Per poder resoldre les preguntes més freqüents al voltant del referèndum vinculant d'independència, l'ANC farà diversos actes informatius i de debat aquesta setmana i la que ve davant de les seves assemblees de socis, a les quals ja ha fet arribar un extens argumentari.

Aquest matí, al compte de Twitter de l'assemblea s'han publicat diverses cadenes de piulades que exposen la resposta a les preguntes més freqüents sobre el referèndum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema