La policia va detenir el passat dilluns, 13 de juny, una dona i un home de 31 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Subirats, a l'Alt Penedès, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, atès que els arrestats tenien una plantació de marihuana al garatge del seu domicili.

Tot va començar quan a la una de la matinada els veïns van escoltar una forta discussió al domicili i van trucar a la policia. Quan els agents van arribar a la vivenda no s'escoltava cap veu i van descobrir, a través d'una porta corredissa de la terrassa, que tot estava regirat i havien entrar a robar a la casa. A més, un rastre de plantes els va conduir fins al garatge, annex a la casa, on es van localitzar 500 plantes de marihuana.

El garatge comptava amb les condicions necessàries per potenciar el creixement de les plantes: llums d'alta potència, un sistema de ventilació i dipòsits de plàstic amb fertilitzants. Segons la versió policial, la plantació també hauria estat assaltada pels lladres, els quals s'haurien endut aproximadament unes 100 plantes, a més de joies i diners del domicili. Hores més tard, es va localitzar la parella resident a la casa, que va ser detinguda per tràfic de drogues.