La CUP reunirà demà de forma extraordinària el Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària (GAP) per valorar la nova proposta pressupostària que va fer Economia dijous de la setmana passada als anticapitalistes. Sobre la taula hi ha la valoració de si retirar o no l'esmena a la totalitat que els cupaires mantenen per ara als comptes que ha presentat el Govern i que es començaran a debatre dimecres al Parlament, tal com va avançar el diari Ara i van confirmar fonts properes.

La CUP reunirà demà dimarts el CP+GAP és a dir, el Consell Polític, l'òrgan de representació territorial, i el Grup d'Acció Parlamentària, que inclou representants de les organitzacions que donen suport a la candidatura de l'esquerra anticapitalista. En total, una setantena de persones per prendre la decisió final, que emanarà del debat previ de les bases cupaires en assemblees locals.

De fet, són tres assemblees locals les que han forçat aquesta reunió extraordinària del CP+GAP. Segons fonts properes, volen que les bases estudiïn la nova oferta pressupostària de la Conselleria d'Economia, sobre la taula des de dijous després de les reunions entre Govern i diputats cupaires.

La trobada s'ha convocat després que una reunió del Secretariat Nacional el mateix dijous no convoqués cap Consell Polític i Grup d'Acció Parlamentària per valorar la nova proposta i deixés en mans de mínim tres territorials la petició per convocar-lo de forma extraordinària. ACN BARCELONA