Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort del notari de Cambrils Rafael M.O., detingut el passat 28 d'abril per haver estafat, presumptament, al voltant de 2 milions d'euros a desenes de clients, segons va informar el cos.

El notari va ser trobat mort ahir al matí a la platja nudista del Torn de l'Hospitalet de l'Infant, i els Mossos investiguen ara les circumstàncies del succés, sense que es descarti el suïcidi. La policia catalana havia detingut la víctima, després de mesos d'investigacions, per haver estafat presumptament desenes de clients en relació amb les seves provisions de fons. El denunciat es va acollir al seu dret a no declarar a comissaria i la detenció va quedar sense efecte poques hores després, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan li requerís.

El notari acumulava denúncies, la majoria de clients estrangers, per presumptes irregularitats en les provisions de fons en les operacions de compra i venda d'apartaments i xalets. En comptes de liquidar els corresponents impostos, el notari es va apropiar presumptament dels diners i, en conèixer-se el cas, es va generar molta alarma entre els seus clients.