El barri de Gràcia de Barcelona va ser escenari d'alguns aldarulls a partir de les deu de la nit d'ahir, després d'una manifestació que va aplegar centenars de persones per protestar pel desallotjament del Banc Expropiat. El desallotjament de l'edifici es va produir durant tot el dia. A partir de les vuit del vespre hi va haver una manifestació pacífica que va recórrer diversos carrers del barri de Gràcia. Al final, cap a les deu de la nit, és quan van començar els aldarulls que van obligar a intervenir els Mossos per dispersar-ne els autors i els Bombers per apagar diversos incendis.

Des de la policia es va explicar que els aldarulls es van iniciar cap a un quart d'onze de la nit, quan algunes persones van començar a trencar mobiliari, a fer barricades i a cremar contenidors. Quan es va començar a fer ús del foc, i atès que els Bombers tenien dificultats per arribar a alguns dels incendis, la policia va decidir començar a intervenir per dispersar els autors dels incidents.

En un recompte provisional de danys, els Mossos van verificar contenidors cremats, motocicletes tirades a terra, alguna cremada, una furgoneta de BCNeta cremada, un cotxe bolcat i diversos establiments saquejats, entre ells un supermercat. També van confirmar que hi va haver persones ferides, tant entre els autors dels aldarulls com entre la policia.

De fet, durant les càrregues policials alguns dels manifestants van penjar missatges a les xarxes socials en què asseguraven que els Mossos havien disparat projectils de fum i mostraven fotografies de persones ferides. A l'hora de tancar aquesta edició no s'havia informat de detencions.