Els estudiants de l'Assemblea de Lletres de la UdL mantenen l'ocupació del Rectorat, on es van tancar dimarts a la nit després d'una protesta contra la presència policial per protegir les classes de la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso. Rebutgen, per tant, l'última proposta que els va fer l'equip rectoral el divendres. Consideren que el rector, Roberto Fernández, "no ha volgut iniciar mai un contacte directe ni utilitzar mediadors" ja que les persones que per ara han parlat amb ells són dos vicerectors.

En aquest sentit, membres d'un grup de professors que van signarun manifest "per una sortida negociada a l'ocupació del Rectorat" també van criticar com s'ha fet el procés de negociació i demanen que es triïn mediadors neutrals.

En l'últim comunicat emès ahir els estudiants segueixen reclamant a la direcció que es faci fora de la universitat la policia i que es garanteixi que no hi tornarà a entrar en cap situació. També exigeixen que a l'equip rectoral que pressionin els Mossos perquè no hi hagi represàlies contra la noia detinguda durant la protesta de dimarts ni contra cap dels participants en l'ocupació.