Un home va matar dijous a la nit suposadament la seva exparella, de la qual tenia una ordre d'allunyament, en un nou cas de violència masclista ocorregut a la localitat de Canyelles i va ser detingut hores després pels Mossos d'Esquadra, segons van informar fonts pròximes al cas.

Els Mossos d'Esquadra, al voltant de les tres de la tarda, van rebre un avís que a l'interior d'un habitatge de Canyelles, a la comarca del Garraf, hi havia una dona morta amb signes de violència. La víctima és una dona de 37 anys i nacionalitat colombiana. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de l'Àrea Metropolitana Sud van detenir hores després la seva exparella, respecte a la qual tenia una ordre d'allunyament. El detingut és un home de 38 anys i nacionalitat espanyola, veí de Vilanova i la Geltrú, ubicada també a la comarca del Garraf, que està previst que, en els pròxims dies, passi a disposició judicial.

L'autòpsia del cadàver de la dona va descartar que les lesions que presentava -tenia, entre d'altres, un fort cop al cap, segons fonts pròximes al cas- li causessin la mort, ja que la mort la va provocar la ingesta de substàncies tòxiques, que s'investiga si va ser voluntària o forçada.