La polèmica pels missatges a Twitter de Carina Mejías (C's) en retuitejar uns usuaris que proposaven "degollar" Joan Tardà i Gabriel Rufián (ERC) continua aquest dilluns. El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha reconegut l'error de Mejías, però ha recordat que ell ha rebut "amenaces" de gent republicana, fins al punt de rebre una bala a casa seva. "Si és així, suposo que és un error, com molts altres que es poden cometre a les xarxes socials quan es 'lien' converses amb gent que es passa de la ratlla. Si li ensenyo a Bosch el meu compte i el que em diuen alguns dels seus amics podríem estar fins demà", ha apuntat en declaracions a Catalunya Ràdio. Mejías va aclarir després que els seus comentaris no responien al fil sencer, que no va "llegir complet", i va remarcar la seva "més ferma condemna a qualsevol manifestació de violència".

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat per Twitter la dimissió de Mejías, presidenta del grup municipal de C's a la ciutat comtal. El fet que la líder de C's a Barcelona respongués aquests tuits seguint-los el corrent -"em parteixo"- ha indignat els dirigents republicans, que li han recriminat a la xarxa. "Demanaries la meva dimissió si jo hagués dit això, i faries bé", ha piulat Bosch al seu compte de Twitter. Tardà li retreu que animi "brètols" a degollar-lo i es pregunta si això és "democràticament gaire saludable", mentre que Rufián assegura que C's "s'ha tret la careta". La regidora de C's ha volgut aclarir després que els seus comentaris no responien a un fil que no va "llegir complet" i ha remarcat i la seva "més ferma condemna a qualsevol manifestació de violència".

Rivera ha explicat que no ha seguit Twitter aquest cap de setmana, però ha subratllat que fets com aquests són "el dia a dia de les xarxes socials". Ha explicat que ell es passa el dia bloquejant gent i que el seu equip denuncia molts casos d'aquest tipus, però ha rebutjat "ficar en el mateix sac" tota la gent d'un partit "perquè un senyor amenaci o comenti a Twitter no sé què". "Em semblaria injust pels seus votants o pels meus", ha afegit fent referència a les "amenaces" que ell ha rebut "de gent d'ERC" i dels comentaris que li fan "amics del senyor Bosch".