L'advocat Sebastián de Juan, que representa Manos Limpias en el cas Pujol, està pendent de rebre instruccions del sindicat per seguir amb la causa i personar-se a l'Audiència Nacional, tot i que va avisar que o aquestes instruccions «són claríssimes, o res».

De Juan va explicar que està pendent de personar-se com a acusació popular en representació de Manos Limpias davant el jutjat central d'instrucció 5 de l'Audiència Nacional, que és ara el competent per investigar la fortuna de l'expresident català Jordi Pujol després que un jutjat de Barcelona li enviés les diligències.

Segons el lletrat, no pot personar-se perquè no ha rebut instruccions de Manos Limpias de fer-ho i, en el cas que en rebi, adverteix que no ho farà tret que se li proveeixin els diners de la fiança.

El jutge va fixar aquesta fiança en 20.000 euros però, segons De Juan, podria augmentar aquesta quantitat i ell no la pagarà de la seva butxaca. «O les instruccions són claríssimes, o res», afegeix l'advocat, que representa el sindicat només en aquest cas i com a independent.