Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va obrir ahir un expedient sancionador i va denunciar davant els Mossos d'Esquadra una parella que el cap de setmana passat va practicar sexe a l'andana del metro de la parada del Liceu de la línia 2 davant tots els usuaris que esperaven a l'estació.

La parella va ser gravada per una viatgera amb el seu telèfon mòbil i també per les càmeres de seguretat mentre practicaven sexe asseguts en un dels bancs de l'andana, un vídeo que està corrent per les xarxes socials. Segons van explicar fonts de TMB, el succés va ocórrer al voltant les 23.55 hores de dissabte passat, 23 d'abril, quan faltaven quatre minuts per a l'arribada del següent metro.

La parella, que no està identificada i a la qual ningú va interrompre la seva activitat sexual, va ser filmada per una usuària del metro amb el seu telèfon mòbil, i aquestes imatges estan corrent viralment per les xarxes socials.

Segons TMB, el fet «viola» el Reglament del Viatger i la Llei Ferroviària per «conducta inapropiada». També l'empresa municipal va decidir enviar el vídeo dels fets a la policia perquè procedeixi a la identificació dels infractors.