Una dona de 47 anys va morir ahir a Valls apunyalada per un home que posteriorment es va entregar a la comissaria de la Policia Local d'aquesta localitat, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

Tal com van indicar fonts pròximes a la investigació, la dona era una prostituta de nacionalitat romanesa que havia anat a realitzar un servei a casa de l'homicida, un client habitual de 39 anys i de la mateixa nacionalitat que s'havia encapritxat amb ella. Per motius que encara es desconeixen, tots dos van iniciar una forta discussió en el transcurs de la qual el detingut va agafat un ganivet i va apunyalar la dona.

Després dels fets, i poc abans de les tres de la matinada, l'home es va presentar a la comissaria de la policia i va confessar que acabava de matar la noia al seu domicili, situat al carrer Muralla del Castell de Valls. Quan els agents van acudir al lloc dels fets van trobar el cadàver de la dona, que presentava signes evidents de mort violenta.

Aquest és el tercer homicidi que es produeix a Catalunya aquest cap de setmana, després que dissabte un home morís a mans del seu nuvi a Sabadell i una dona matés al seu marit a Barcelona.