Els Mossos d'Esquadra han detingut dos membres del Motor Club Hells Angels (Àngels de l'Infern) com a presumptes autors d'un delicte d'extorsió contra un tatuador de Tarragona, al qual van amenaçar amb destrossar-li la mà amb un martell si no els pagava 2.000 euros mensuals.

Els detinguts, dos homes de 31 i 26 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, respectivament, han passat ja a disposició judicial i el jutge ha decretat per a tots dos presó preventiva, segons que va informar ahir la policia autonòmica en un comunicat de premsa.

Els fets es remunten al 21 de març passat, quan el propietari de l'estudi de tatuatges de Tarragona va denunciar davant els Mossos que el 16 de març, quan sortia del seu domicili, havia estat abordat amb violència per un grup format per tres homes, que el van intimidar amb un martell per obligar-lo a entrar amb ells de nou al domicili.

Un cop allà, després d'amenaçar-lo i colpejar-lo, van registrar l'habitatge, li van sostreure 300 euros per cobrir, segons ells, les "despeses de desplaçament", i el van amenaçar amb aixafar-li la mà amb un martell si no els pagava dos mil euros mensuals.

La víctima va declarar que coneixia un dels assaltants, que era el vicepresident del Motor Club Hell Angels, i que aquest li havia dit fins i tot els motius de l'extorsió.

El primer era que la víctima havia mantingut una relació sentimental amb l'exparella d'aquell, i el segon, que aquest estudi de tatuatges de Tarragona feia la competència a un altre que el propi Ángel de l'Infern té a Santa Coloma de Gramenet.

A més, el va acusar de difondre en el món dels tatuadors que els Àngels de l'Infern es dedicaven a extorquir i a segrestar persones.

Les investigacions policials van permetre identificar dos dels tres presumptes autors de l'extorsió, un dels quals va ser detingut in fraganti a Barcelona, el passat 30 de març, quan intentava cobrar el primer pagament.