Una agent dels Mossos d'Esquadra va rebre un impacte de bala en el transcurs de la detenció d'un individu a Santa Coloma de Gramenet. La policia duia posada l'armilla antibales i això va evitar que les ferides fossin més greus del que van ser, segons va confirmar l'Oficina del Portaveu del cos de seguretat. La mateixa font va explicar que en el transcurs de la detenció l'home va prendre l'arma a un dels agents i la va fer servir per disparar contra la mossa. L'armilla va aturar els impactes i l'agent va resultar ferida amb contusions.

Dos agents més van resultar ferits amb cops en el transcurs de la detenció. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda i l'autor dels diversos trets que hi va haver va ser detingut.

Segons va informar la policia, l'home creava aldarulls al carrer i els agents van anar a veure què passava. En aquell moment es va comprovar que tenia una ordre de detenció pendent i se l'anava a detenir quan aleshores l'home, que estava molt alterat, es va enfrontar als agents.