L'exsecretari general de CDC Oriol Pujol estaria disposat a acceptar dos anys i tres mesos de presó -de manera que no podria evitar entrar-hi- a canvi d'evitar el judici pel cas de les ITV i de retirar la seva dona, Anna Vidal, de la causa. Segons va avançar TV3, aquest és el pacte al qual podria arribar la defensa de Pujol amb la Fiscalia Anticorrupció. Tanmateix, perquè l'acord sigui efectiu l'ha de ratificar també l'acusació popular, que en aquest cas és el sindicat ultradretà Manos Limpias.

L'exdiputat de Convergència està sent investigat per la seva presumpta participació en una trama empresarial que hauria intentat manipular concessions d'estacions d'ITV, un cas pel qual se'l va imputar per suborn, tràfic d'influències i falsedat documental. A més, el jutge investiga també si va utilitzar la seva influència política per afavorir el seu íntim amic Sergi Alsina, que hauria cobrat comissions per aquesta operació a través de la dona de Pujol, Anna Vidal.

El cas ITV va suposar el final de la carrera política d'Oriol Pujol. La instrucció de la peça principal de la causa -en què hi ha imputats Pujol, Anna Vidal i Sergi Alsina- es va allargar quatre anys.

En un altre ordre de coses, el gestor a Andorra de la família Pujol, Josep Maria Pallerola, va assegurar durant la seva declaració davant el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata que l'esposa de l'expresident, Marta Ferrusola, treia diners d'Andorra durant el mandat del seu marit. Així ho va recollir El Periódico, que publica un fragment de la gravació de la declaració a la qual va tenir accés el diari.

Segons la informació, Josep Maria Pallerola va posar en dubte davant el jutge les explicacions de l'expresident que atribueixen els diners d'Andorra a una deixa del seu pare Florenci. El diari recull fragments de la declaració on Pallerola (que va ser gestor dels comptes de Jordi Pujol Ferusola entre 1990 i 2001) recorda com aquest li va assegurar que els diners procedien d'una herència i li va mostrar un paper amb el sistema de repartiment «amb percentatges diferents» entre els comptes dels seus germans i la seva mare. Pallerola assegura que ell no va parlar ni tenir mai cap contacte amb l'expresident de la Generalitat.