Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 38 anys d'edat acusat de set agressions sexuals comeses al districte de l'Eixample de Barcelona, on assaltava dones joves, amenaçant-les amb arma blanca, quan accedien al portal de casa seva. Segons va informar la policia catalana en un comunicat, el detingut és un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Molins de Rei, que suposadament va cometre les agressions sexuals entre els mesos de setembre de l'any passat i aquest mes de març.

L'acusat actuava sempre de la mateixa manera, ja que abordava les víctimes de matinada quan entraven al portal de casa seva, en tots els casos al districte barceloní de l'Eixample, i un cop a l'interior les amenaçava amb una arma blanca i consumava l'agressió sexual.

En tres casos, els assalts van quedar en temptativa ja que les víctimes van aconseguir fugir, però en els altres quatre casos denunciats la violació es va arribar a consumar, segons els Mossos d'Esquadra.

En actuar sempre de la mateixa manera, l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d'Esquadra va treballar amb la hipòtesi que l'autor de les violacions era la mateixa persona, per això fins al moment se li atribueixen set agressions, malgrat que la xifra podria augmentar, ja que els agents encara tenen gestions pendents de resultat.