El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà avui, a dos quarts de vuit del vespre, l'acte de presentació del llibre Cata...què? que tindrà lloc a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. El llibre, editat per la Campana, va ser escrit el 1994 per Carles Puigdemont i ha estat completat ara pel periodista gironí Carles Ribera. El pròleg l'ha fet l'expresident Artur Mas.

Els capítols escrits per Carles Puigdemont són fruit d'una investigació, que va publicar el 1994, sobre com la premsa internacional va tractar el fet català entre la primera república i els Jocs Olímpics de Barcelona.

Per la seva part, els capítols de Carles Ribera recullen el que s'ha dit de Catalunya als mitjans d'arreu del món des del 1994 fins al 2016 i com ha canviat la percepció i el coneixement que se'n té.

En la presentació intervindran l'editora de La Campana Isabel Martí; el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el coautor del llibre, Carles Ribera; l'expresident Mas, i el president Puigdemont, que clourà els parlaments. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.