Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona acusada de matar a ganivetades la seva exparella, un home de 56 anys, al domicili en el qual residien tots dos a Badalona, segons va informar la policia catalana. El crim va succeir cap a les 02.50 hores de la matinada d'ahir a l'interior del domicili familiar, situat al barri barceloní de Montigalà i en el qual la parella, que té dos fills ja adults, seguia vivint malgrat que feia temps que s'havia separat.

La dona va avisar de matinada un veí que havia agredit amb arma blanca el seu excompany sentimental, després que tots dos mantinguessin una forta discussió. Segons el mateix veí, Mariano D, la presumpta agressora li va demanar un telèfon: «He de trucar a la policia, que he matat el Manolo».

En declaracions a Efe-TV, Mariano D., va explicar que cap a les 02.15 hores de la matinada van trucar a la porta de casa seva i en obrir es va trobar la veïna, que li va preguntar si tenia telèfon. L'home li va recriminar que aquelles no eren hores per despertar els veïns, i la dona llavors li va tornar a dir: «He de trucar a la policia, que he matat el Manolo».

El veí va acudir llavors al pis de la dona, on va trobar el cos de l'home, de 56 anys, amb ferides d'arma blanca estirat a terra en un bassal de sang. Arran de la confessió de l'agressora, van acudir al lloc del crim els serveis sanitaris d'emergència, que van intentar reanimar l'home encara que, finalment, no van poder evitar la seva mort.

Agents de l'àrea d'investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra van detenir la dona, de 50 anys, i van assumir la investigació del succés.

Segons fonts pròximes al cas, no consta que la detinguda hagués presentat anteriorment denúncies contra la seva exparella per episodis de maltractament físic o psicològic.