El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), a proposta del seu president, Brauli Duart, va acordar ahir al matí nomenar el figuerenc Jaume Peral nou director de TV3. El fins ara director dels Serveis Informatius de la televisió pública rellevarà en el càrrec Eugeni Sallent, que va desenvolupar aquesta responsabilitat des del 2012. Jaume Peral (Figueres, 1960) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva trajectòria professional està sobretot vinculada als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Els seus inicis van ser a Girona, com a redactor de Ràdio Cadena, i com a corresponsal de l'agència EFE i de Ràdio Nacional d'Espanya.

Després es va incorporar a l'equip de Catalunya Ràdio, com a delegat a Girona primer, des d'on va passar a la redacció de Madrid. El 2004 va passar a dirigir la comunicació de Catalunya Ràdio, el 2005 es va incorporar a Televisió de Catalunya com a cap de Comunicació i el 2011 va ser redactor del programa «Parlament», de TV3.Jaume Peral relleva en la direcció de TV3 Eugeni Sallent, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat des del 2012. El Consell de Govern li va agrair la dedicació i els èxits assolits en aquest període.