El Parlament presentarà al·legacions al Tribunal Constitucional (TC) en la tramitació de la causa per un possible delicte de desobediència contra els participants de la comissió d'estudi del Procés Constituent, que està suspesa de forma cautelar per l'Alt Tribunal.

Segons fonts parlamentàries, la Mesa de la cambra catalana va acordar en la seva reunió d'ahir encarregar als serveis jurídics l'elaboració de les al·legacions que presentarà al Constitucional, que va iniciar la setmana passada els tràmits d'un possible delicte de desobediència contra els membres de la comissió d'estudi del procés constituent.

Aquesta comissió està integrada pels grups parlamentaris de Junts pel Sí, Catalunya Sí que Es Pot, la CUP i PPC, partit aquest últim que vol manifestar amb la seva assistència el rebuig frontal a aquests treballs.

El Parlament disposa de deu dies hàbils per presentar les seves al·legacions contra la tramitació del Constitucional, ja que el termini acaba el pròxim 3 de març, després que la cambra catalana rebés dijous passat 18 de febrer la notificació oficial del TC. efe/ddg barcelona