El creador de Facebook, Mark Zuckerberg, que avui oferirà una conferència al Mobile World Congress (MWC), va aprofitar el matí assolellat d'ahir per fer una mica d'exercici i córrer per Barcelona. El recorregut que va escollir va ser anar des de la Sagrada Família fins al Castell de Montjuïc, tot visitant i gaudint de Barcelona.

Zuckerberg va deixar constància de la seva activitat física a la xarxa social que ell mateix va fundar, on va penjar diverses imatges en les quals se'l pot ?veure corrent al costat d'alguns companys al voltant d'espais tan emblemàtics de la capital catalana com la Sagrada Família o ?Montjuïc. La pregunta, ara, és si en aquesta edició també visitarà Girona, com va fer l'any passat.

El fundador de Facebook, que visita Barcelona per tercer any consecutiu per participar en el MWC, va acompanyar les ?fotografies amb un text en el qual assenyalava: "Bon Dia, Barcelona! Iniciem la nostra visita corrent per la ciutat, des de la Sagrada ?Família fins al Castell de Montjuïc".

Zuckerberg va afegir que aquesta és la millor manera d'admirar la ciutat abans que comenci el principal congrés de la tecnologia mòbil i la connectivitat, que atraurà a la capital catalana més de 95.000 congressistes de tot el món.

Mark Zuckerberg va publicar al migdia les fotografies i el text que informaven de la seva presència a Barcelona un dia abans de la celebració del MWC. L'entrada tenia ahir en el tancament d'aquest diari més de 300.000 m'agrada, amb milers de comentaris d'internautes d'arreu del món. A més, la publicació va ser compartida més de 4.000 vegades. El màxim directiu de Facebook va anunciar el mes de desembre passat, amb motiu del naixement de la seva filla Max, que donaria el 99 % de les seves accions de la xarxa social a la seva fundació durant el transcurs de la seva vida.

El 99 % de les accions de Facebook equivalen actualment a uns 45.000 milions de dòlars.