La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, creu que aquesta legislatura no cal tirar endavant projectes com el de BCN World tenint en compte "l´anomalia democràtica" actual. En declaracions a Rac 1, Boya ha apostat per esperar les eleccions constituents i que el govern que en surti "faci el que vulgui" amb el projecte.

"Ara no és el moment. La feina és una altra", ha assegurat Boya que veu "dèbil" l´equilibri amb Convergència i afirma que "no és normal" que CDC pacti amb la CUP. La presidenta de la formació al Parlament ha refermat el rebuig del seu grup a un projecte que es basi en el joc i l´especulació urbanística i ha afegit que hi ha consens dins la CUP pel que fa al model territorial.

Boya ha avisat que la CUP mantindrà una posició contraria a aquest tipus de projecte: "Si ens provoquen, contestarem i, a banda, la CUP no està absorbida per JxSí. Seria un error", ha afegit. A més, ha considerat que el projecte està mal plantejat des del principi i ha apostat per fer-lo entre tots i fer debats per saber cap a on pot anar tot lamentant que s´hagi "imposat" un determinat model.