El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va dir ahir que considera "innecessària" una consulta sobre el projecte de joc i oci BCN World, com proposa la Generalitat, i va demanar que no es posin "traves", perquè creu que es tracta d'"una inversió molt important que donarà molts llocs de treball".

Iceta va assumir que el Govern està "dividit" davant el desenvolupament del projecte i va recordar que la CUP "és contrària", però va demanar que "es posin per davant els interessos del país", en referència a Catalunya.

"Avui l'interès de Catalunya passa perquè aquesta inversió es produeixi i donar-li les màximes facilitats, perquè el que ens convé és que es produeixi aquesta creació d'ocupació, en una demarcació, la de Tarragona, que és la que més pateix l'atur en tot el país", va dir el primer secretari del Partit Socialista a Catalunya.

El dirigent socialista espera que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, "trobi la forma de fer aquesta inversió el més ràpid possible", per "no provocar incerteses que facin desistir els inversors, la qual cosa seria una fatal notícia per a Tarragona i per al conjunt del país, va opinar.

Malgrat considerar innecessària la consulta sobre el projecte, Iceta creu que, de fer-la, "s'hauria de circumscriure als municipis en els quals s'instal·laria aquesta inversió".Iceta va fer aquestes declaracions als periodistes abans de pronunciar el seu discurs de clausura de l'Escola d'Hivern del Partit Socialista de Catalunya.