El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va assegurar que prendrà decisions si cal sobre la concessió d'Aigües Ter-Llobregat a Acciona i també sobre el manteniment de Joan Antoni Rosell a Infraestructures.cat, perquè no té «les mans lligades» en aquestes qüestions.

Ara bé, en el primer cas va demanar temps per poder estudiar els informes econòmics, jurídics i administratius, i pel que fa a Rosell, va defensar la presumpció d'innocència i va reclamar esperar que hi hagi una sentència ferma.

«En el moment que hi hagi llum sobre els escàndols que vostè cita i que estan sent investigats, que ens convidin a prendre decisions, aquest Govern no tardarà dos minuts, però la justícia ha de fer el seu recorregut», va argumentar en resposta a Catalunya Sí que es Pot i PSC.

«No tenim les mans lligades pel que fa l'ATLL ni tampoc sobre els nomenaments de persones que han estat nomenades i que potser en el futur, si no ho han d'estar, doncs no ho estaran». Així es va expressar Puigdemont en resposta a les crítiques de Sí que es Pot i del PSC. El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, va demanar a Puigdemont si no creu que és «poc ètic i poc estètic» mantenir Joan Antoni Rosell.