El Govern mantindrà l'exdirector general de Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell, en aquesta empresa pública fins que es resolgui l'expedient intern que li va obrir per ser investigat (la nova figura d'imputat) per la seva presumpta participació en el cas 3% de presumpte cobrament comissions per part de CDC.

En un comunicat, el departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, liderat per Oriol Junqueras (ERC), va voler deixar clar que «totes les decisions sobre la situació actual del treballador Josep Antoni Rosell es van prendre abans de la presa de possessió del nou Govern». Fonts d'aquest departament van aclarir a Efe que Rosell, que va ser «apartat» de les seves funcions com a director general a final d'octubre, no té actualment cap càrrec a Infraestructures.cat, però van precisar que se li va encarregar un projecte d'internacionalització i de recerca, desenvolupament i investigació en la companyia. A la nota, el departament d'Economia recorda que l'expedient intern obert segueix «en curs» i pretén «avaluar l'actuació general de la companyia i «certificar» que no s'ha comès cap irregularitat durant el període en que Rosell va ocupar el càrrec. El comunicat recorda que el 9 de febrer el consell d'administració de Infraestructures.cat (abans GISA) va ratificar Joan Jaume Oms com a nou president en substitució de Ricard Font i que tant el president com el consell d'administració «es reserven el dret a prendre les decisions que creen oportunes quan conclogui l'expedient intern amb la finalitat d'acreditar i assegurar la total transparència en el sistema de contractació pública».

La diputada de Catalunya Sí que es pot (SQEP) Marta Ribas va reclamar al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, que «corregeixi» el «gravíssim error» comès amb la recol·locació de Josep Antoni Rosell, presumptament implicat en el cas del 3%, per començar a tenir un executiu «net» de corrupció.