Benvolgut David,

En primer lloc m´agradaria expressar-te el més sincer condol per la pèrdua de la teva parella, la Laura, arran del desafortunat accident de trànsit que va tenir lloc a Fornells de la Selva el passat divendres 29 de gener. Tot i això, sóc conscient que cap de les paraules que et pugui adreçar podran alleugerir la càrrega que estàs suportant en aquests moments.

Com no puc mostrar empatia cap a vosaltres, David? Més enllà de la bona "connexió" que la Laura havia mostrat cap a mi, tal i comentes a la carta que han publicat diversos mitjans de comunicació, qualsevol ésser humà se sent bufetejat, colpejat i entristit quan coneix la mort d´una jove, com la Laura. Amb un il·lusionant projecte de vida amb la seva parella que un accident ha escapçat sobtadament.

Més enllà del meu condol personal, et vull explicar, d´acord amb la informació que he demanat, que tant la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols com els Mossos d´Esquadra van actuar d´acord amb la normativa vigent. És obvi, no obstant, que tota normativa és perfectible. Per tant, pots comptar amb mi per estudiar, exhaustivament i amb totes les administracions implicades, si cal millorar alguns dels protocols existents.

Personalment, des del Govern, i des d´Esquerra Republicana, continuarem amb la recopilació d´informació per adoptar les decisions que calgui que permetin evitar que es repeteixi el tràgic accident que es va endur la Laura.

David, per últim, em comprometo a mantenir una reunió amb tu i amb qui correspongui per valorar els fets i fer tot el que és humanament possible per evitar que mai més es torni a repetir.

Una sincera abraçada,