Un sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va anul·lar la llicència concedida el 2010 per l'Ajuntament d'Arenys de Munt a la comunitat musulmana perquè obrís una mesquita al poble.

Després d'un llarg litigi iniciat per un veí molest pel soroll, el TSJC obliga a retirar la llicència i, per tant, al tancament del local. L'argument principal, però, és la "la vulneració del règim establert d'aparcaments", és a dir, que no hi ha prou aparcament a la zona per absorbir la gran quantitat de gent que s'aplega a la mesquita. L'alcalde, Joan Rabasseda, es va mostrar sorprès davant aquesta argumentació i assegura que la convivència és bona: "Rebo més queixes d'incivisme pel soroll dels bars".

El litigi judicial a l'entorn de la mesquita Annour es mantenia viu des de que l'any 2010 la comunitat musulmana va obrir el local al capdavall de l'avinguda Sant Jordi d'Arenys de Munt. La mesquita està ubicada en un local d'un 80 metres quadrats als baixos d'un bloc de pisos i els veïns s'hi van oposar des del primer moment. Sigui com sigui la mesquita haurà de tancar perquè la sentència és ferma.