Rosselló està pendent de la valoració dels danys a l'església de Sant Pere després de l'esfondrament del campanar per determinar si es reconstrueix o se'n fa una fa nova.

Així ho va explicar l'alcalde, Josep Abad, que es va mostrar satisfet del suport mostrat per la Generalitat i confia que aviat es trobi una solució entre totes les parts implicades per poder sufragar el cost de les obres i que el poble torni a tenir una església "el més ràpid possible".

L'estudi l'hauran de fer tècnics del Bisbat de Lleida, propietari del temple, un cop s'hagi acabat de desenrunar i assegurar les parets afectades. Ahir desenes de curiosos es van acostar fins al lloc dels fets per fotografiar el campanar esfondrat.

De moment les tasques per acabar de treure la runa es van posposar fins avui. L'alcalde va explicar que també s'hauran d'acabar d'enderrocar parts de l'estructura que han resultat afectades per garantir la seguretat.

Un cop fets aquests treballs, els tècnics del Bisbat hauran de fer una valoració dels desperfectes i decidir si es pot tirar endavant una reconstrucció o no val la pena.