Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home, que els Bombers de la Generalitat van trobar dimecres a l'interior d'un cotxe cremat en un bosc de Vimbodí (Conca de Barberà), va informa la policia catalana.

Un empleat de la Casa Forestal de Castellfollit, que s'ocupa de la vigilància i manteniment del Paratge Natural del Bosc de Poblet, va alertar dimecres a les 13.30 hores als bombers que hi havia un cotxe cremat amb una persona al seu interior, segons informa aquest cos.

Els Bombers van recuperar el cos i els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi, encara que hauran d'esperar els resultats de l'autòpsia per conèixer més detalls del cas.

L'autòpsia, donat el mal estat del cos, es preveu complicada, encara que els primers indicis assenyalen que la víctima és un home. El vehicle és un turisme esportiu model Hyundai Coupe i tot apunta a que no és propietat de la víctima, segons fonts pròximes al cas.

La policia científica va treballar ahir a la zona per recollir proves que ajudin a aclarir les circums?tàncies d'aquesta mort. L'alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell (CiU), va explicar que el cos es va trobar al camí del Barranc de l'Argentada, «una pista en una zona remota, però no inaccessible». El terme municipal de Vimbodí i Poblet té de 70 quilòmetres quadrats i limita amb molts altres municipis i amb el Paratge d'Interès Natural del Bosc de Poblet, zona molt freqüentada per excursionistes i escaladors.