El Departament d’Interior ha obert un procediment d’informació reservada per esbrinar l’actuació de dos funcionaris en actiu que estant sent investigats pel jutjat d’Instrucció 2 de Sagunt. El jutjat investiga si es van produir irregularitats al cos de Bombers en la contractació de mitjans aeris. Així mateix, Interior ha informat que també s'ha obert un procediment d’informació reservada per esbrinar les actuacions dutes a terme per un exfuncionari, detingut aquest dimecres igual que els dos funcionaris. Interior està revisant també els diferents expedients de contractació de mitjans aeris, per comprovar que "totes les actuacions s’han fet de forma correcta i seguint els procediments establerts".

Des d’Interior s'ha afegit que es continua oferint la "màxima col·laboració" amb les investigacions judicials obertes, així com que posarà a disposició del jutjat tota la documentació que li sigui requerida.

Finalment, el Departament està estudiant comparèixer com a part perjudicada en les diligències que es duen a terme en el jutjat d’Instrucció 2 de Sagunt per defensar els interessos de la Generalitat, en cas que s’haguessin produït actuacions irregulars.