La Guàrdia Urbana de Reus va detenir ahir dos conductors que, després de barallar-se amb un grup de joves, els haurien increpat, intimidat i perseguit amb els seus vehicles per la calçada i la vorera central del Passeig Mata.

Els fets van tenir lloc cap a un quart i mig de set del matí. Un dels detinguts hauria atropellat intencionadament un jove de 19 anys, que va resultar ferit greu, tot i que després va ser donat d'alta.

A més, un dels dos arrestats, amb la col·laboració del segon, hauria xocat repetidament i de manera intencionada contra un tercer vehicle, ocupat per un dels joves del grup. Els detinguts són un veí de la capital del Baix Camp de 39 anys i un veí de Salou de 42, que van quedar a disposició dels Mossos d'Esquadra acusats, entre d'altres, dels delictes de temptativa d'homicidi i conducció temerària. En concret, el veí de Reus de 39 anys, conductor d'un turisme Ford Ka, va ser identificat i detingut per la Guàrdia Urbana a les vuit del matí al carrer de Terol.

Se li imputen els presumptes delictes de conducció temerària i homicidi en grau de temptativa. El segon detingut és un veí Salou de 42 anys, conductor d'un Renault Megane.