Un incendi va cremar ahir una gran pila de serradures de fusta -uns 50.000 metres cúbics- al pati d'una empresa de Llinars del Vallès i va afectar parcialment la circulació de trens.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'avís del foc es va rebre a les 09.20 hores en una empresa de recuperació de fustes situada al polígon industrial Can Prat, a la zona de Sant Joan de Sanata.

La fumarada s'estén a les rodalies i va afectar durant unes hores la via de tren per on passen els combois de la R2 nord -Maçanet-Massanes - Aeroport- i la R11 -Barcelona-Portbou-, que van haver de reduir la marxa i circular amb més precaució. Deu dotacions dels Bombers van treballar inicialment en l'extinció del foc, que no va deixar ferits ni tampoc va obligar a evacuar ningú. A partir de la tarda, dues dotacions de Bombers es van retirar i van quedar vuit dotacions remullant la gran pila de serradures.

Un vianant ha mort en ser atropellat per un camió a la carretera C-55, al seu pas per la localitat de Castellbell i el Vilar -Bages-, segons ha informat el Servei Català de Trànsit -SCT-.