La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat després de conèixer-se avui l'acord per investir Carles Puigdemont (CDC) com president que Junts Pel Sí "anul·la la CUP" i ha acusat Puigdemont de ser un "representant" dels qui "es neguen a lluitar contra la corrupció".

"És la constatació d'un fracàs, de Mas, del projecte polític de JxSí, i de què només volen tenir temps per allargar l'agonia de CDC" ha asseverat Arrimadas en una roda de premsa avui a la seu de Ciutadans a Barcelona.

La cap de l'oposició al Parlament ha qualificat de "frau democràtic" l'acord, ja que, al seu parer, Mas ha afirmat voler "corregir els resultats de les urnes" al fer dimitir a diputats electes de la CUP.

Ha destacat que Puigdemont "s'assembla a Mas", que "ha instrumentalitzat les institucions i el municipalisme per afavorir l'independentisme" i que ha mostrat en públic "el seu suport a Pujol".

Arrimadas, que s'ha reivindicat com a líder de l'oposició, ha comunicat que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ja s'ha posat en contacte amb ella per comunicar-li l'acord i ha exigit "un debat digne" a la sessió d'investidura que se celebrarà demà.