Una persona va morir ahir i dues més van resultar ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos turismes a la C-58 a Ripollet, al Vallès Occidental. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l'avís del sinistre es va rebre pocs minuts abans de les dotze del migdia al quilòmetre 6 de la C-58, en sentit Barcelona, quan, tal com assenyalaven les primeres informacions, un dels vehicles circulava contra direcció i va topar frontalment amb l'altre. El Sistema d'Emergències Mèdiques va detallar que la víctima mortal és un home de 77 anys, mentre que els dos ferits tenen 61 i 54 anys i van ser evacuats a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

L'accident va obligar a tallar la via i a habilitar només un carril, cosa que va provocar congestió a la zona de fins a cinc quilòmetres en sentit sud.

Víctima mortal a Cabrera

D'altra banda, la víctima atropellada mortalment el passat dissabte a la matinada per un camió a la C-55, just a l'entrada del túnel de Bagunyà i dins el terme de Castellbell i el Vilar, és un home de 42 anys veí de Cabrera de Mar, al Maresme.