El president del grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, va acusar ahir a l'alcaldessa, Ada Colau, d'«adoctrinar des de les institucions, fins i tot als més petits, aprofitant activitats nadalenques i la cavalcada de Reis».

Segons va recordar Fernández en roda de premsa, el Nadal va començar amb la polèmica sobre la data d'inici de la il·luminació decorativa, un pessebre en la plaça Sant Jaume que «no ha estat a l'altura de Barcelona» i la decisió de no instal·lar la pista de gel, «un dels pols de la celebració del Nadal a Barcelona».

El regidor del PP també ha fet referència a la Fira de Nadal de la plaça Catalunya, amb un cost de 810.000 euros, on van triomfar les activitats tradicionals, com l'arribada dels patges reals, mentre que «va fracassar la Fira de Consum Responsable, on algunes casetes venien samarretes contra els turistes».

El concert del dia 31 i ETA

D'una altra banda, Alberto Fernández ha anunciat que demanarà explicacions al govern municipal pel concert celebrat en el cercle d'activitats de la plaça de Catalunya el passat 31 de desembre, en el qual un grup musical va interpretar la cançó Sarri, Sarri, que «exalta la fuga d'un pres etarra».