El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, va demanar el cessament del regidor tècnic del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jaume Llansó, del partit d'Ada Colau, per polititzar la cavalcada de Reis.

Segons denuncia Fernández en un comunicat, després de la cavalcada de Sarrià-Sant Gervasi, els reis d'Orient van parlar des del balcó municipal i el Rei Melcior, molt semblant al regidor de Barcelona en Comú, Jaume Llansó, va dir: «Nosaltres si que portem regals per a tothom, no com els borbons que volen quedar-se'ls tot ells».

Per al PP, s'ha polititzat «com mai s'ha fet una tradició nadalenca i familiar», fet que va provocarles queixes i els xiulets de pares que acompanyaven els seus fills i dels veïns assistents.

Alberto Fernández va anunciar que en el cas que l'alcaldessa Ada Colau no cessi a aquest regidor, el Partit Popular demanarà la seva reprovació en el pròxim Ple del districte.

També va denunciar que «Barcelona en Comú ja no només no respecta els símbols de tots, com la bandera d'Espanya i la corona, sinó que ara polititzen fins a les tradicions de la majoria, incloent-hi la els més petits, com és la pròpia cavalcada dels reis d'Orient».