Els Mossos d'Esquadra van seguir vigilant durant el dia d'ahir la festa "rave" il·legal que des de dijous passat se celebra en una pedrera abandonada de Mont-ral, a Alt Camp. Segons van assenyalar fonts policials, els agents continuen controlant els accessos per carretera a la pedrera, on unes 500 persones participen en la vesta, però no es plantegen intervenir amb l'objectiu d'acabar-la perquè seria contraproduent.

En les últimes hores, el control ha provocat que els assistents s'hagin hagut de desplaçar des de Mont-ral caminant i hagin recorregut a peu els pocs quilòmetres que separen la festa del centre de la població, de menys de 200 habitants, que suporten des de fa dies l'alt volum de la música electrònica.

Denúncia a la vista

Sobre això, l'alcalde de Mont-ral, Francesc Xavier Pagès, va assenyalar ahir que "l'Ajuntament prendrà mesures per evitar que això torni a passar", i va avançar que el consistori interposarà una denúncia davant els Mossos per aclarir qui són els responsables de la festa, que té lloc en la pedrera de Julián.