Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dues persones en un tiroteig a Terrassa, sense que a l'hora de tancar aquesta edició el desplegament policial realitzat en aquesta localitat i els seus voltants per localitzar l'autor o autors hagués donat resultat. La policia autonòmica va explicar que, cap a les sis de la tarda, van rebre l'avís de possibles trets en un domicili de Terrassa, tot afegint que agents de l'àrea d'investigació de la Regió Metropolitana Nord es van fer càrrec de la investigació d'aquest incident.

Quan agents de la policia van arribar fins al lloc del succés, el número 6 del carrer Nàpols de Terrassa, van trobar dues persones mortes per arma de foc a l'interior d'un pis. El jutge, que es va desplaçar fins al lloc dels fets al costat de la policia científica per fer-se càrrec de les investigacions, va decretar immediatament el secret de les actuacions relacionades amb el cas.

Segons fonts properes al cas, a l'interior de l'habitatge es trobava reunit un grup de persones, pel que sembla cinc, que podrien procedir de països de l'est. Una de les hipòtesis de treball és que una o diverses persones van entrar de forma sobtada a l'habitatge i van disparar, matant dues persones. Els fets es van produir en un petit carrer del barri de Roc Blanc, una zona popular ubicada als afores de Terrassa, en concret a la zona nord-oest de la ciutat.