Els notables de la CUP han decidit. Anem cap a noves eleccions. Tanta collonada i tant de "postureo" per arribar aquí. Trista situació la dels vencedors! Trista manera de defensar la independència. Estranya manera que té aquesta esquerra anti-capitalista, anti-militarista i feminista d'anar de la mà del PP junts en contra de la República Catalana al Parlament i afavorir que la dreta hereva del franquisme tingui un senador més. Vet aquí la remor dels fets! Manresa, pavelló, Sabadell, pavelló i empat! Així es resumeixen les coses: tristor.

Tristor per una esquerra catalana que es forja lluny del subsol i l'inframon, força emergent que en les municipals s'ha situat en un lloc important, atalaia per fiscalitzar la dreta -proposa una nova manera d'entendre i utilitzar els recursos municipals. Ha estat un miratge. Mig de la voragine han desaparegut en David Fernandez, l'Isabel Vallet, en Quim Arrufat i l'Antonio Baños i també la furgoneta Volkswaguen. Cada vegada més tot s'ha convertit en una kermesse de barraques estantisses durant les hores baixes d'una festa major -fang, canyes i pòlvora mullada. Al final hem arribat al cap del carrer, tothom ha ensenyat les cartes.

Per la CUP cal matar Mas, és l'estandard de l'horror, el maligne que arrossega legions de diables alletats en la dreta catalana. La CUP vol el mateix que el PP, Ciutadans i Podem, eliminar la dreta catalana. Fa la feina bruta creient-se impol·luts. Per assolir aquesta fita cal centrar l'objectiu en Mas. Deuen ser feliços, han aconseguit defraudar a milers de catalans que no són ni crema-contenidors, ni planten tendes a la Plaça Catalunya, ni ocupen cases ni tampoc fan cap lluita a cara de gos amb la policia, gent que tenen la desgràcia de no ser ni filo-comunistes ni filo-anarquistes o proro-grafiters, una mena de massa que tufa a negoci privat -botigues, barberies, mini-golfs i saunes-, massa de "burgesos" formada per autònoms, escriptors, cambrers,informàtics, taxistes, jubilats i famílies desnonades. Ningú no té el patrimoni dels pobres. Fet fet, on es celebra una victòria com aquesta? Amb quin xampany es celebra haver desmuntat el procés cap a la República? On rau la Canaletes de la CUP? Aneu a saber! El mètode assembleari, les bases, les rodes de votacions, els consells, el debat nacional i tota la mandanga embardissada de la CUP és per derrotar la figura d'en Mas.

La república no es pot fer només amb una minoria, s'ha de tenir allò que no té la CUP: pit i collons! Diuen de manera envitricollada i plena de conceptes enrevessats que s'abstindran. Hores d'ara hi ha gairebé 1.600.000 catalans que els hi sua, els rebufa i els pendula el que faci la CUP. No han tingut valor de votar a favor de la República. La revolució els espanta, els va gran. A veure com aquells que abominen dels líders correran a aixoplugar-se sota les utòpiques faldilles de l'Ada Colau i la peluda pastanaga de Pablo Iglesias. Diuen que ho han fet el millor que han sabut. Ironia? Sarcasme? Han fet una roda de premsa embolicada i esterigonyada en la que no s'entenia res i en la qual han parlat un seguit de personatges estratosfèrics sorgits dels millors somnis del Polònia. Diuen que han fet molta feina i que s'han sentit molt sols i atacats. I ara, vinga, amb la victòria sota el braç cap l'ateneu a escoltar els Sex Pistols per digerir la decisió presa -03/01/2016. Mare de Déu senyor! "El pensament català rebrota i sobreviu sempre als seus il·lusos enterradors". Vergonya, cavallers/lleres, vergonya! Qui se'n recordarà de vosaltres quan hàgiu mort?