Els Mossos d'Esquadra van detenir els passats dies 28 i 29 de desembre tres joves com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació a Lleida. El primer dels quals va passar prop d'una discoteca, on dos individus van agredir un jove i amb la col·laboració de dues persones més li van robar la cartera i els diners. Els fets van tenir lloc passades les cinc de la matinada a l'avinguda de les Garrigues,lloc on la víctima va ser atesa per diverses contusions.

Poc després, tres individus d'un altre grup van assaltar dos joves que caminaven per la plaça Sant Joan de Lleida, els van colpejar violentament, provocant-los lesions, i els van robar els mòbils i els diners.

Els Mossos van determinar que els dos assalts havien estat perpetrats per dos grups de joves diferents. El passat dilluns es va detenir un jove de 20 anys i l'endemà un altre de 19 anys, tots dos amb antecedents, com a presumptes autors del robatori comés a la plaça Sant Joan. També dimarts, es va detenir un altre jove de 20 anys, també amb antecedents, com a presumpte autor del robatori de l'avinguda de les Garrigues. Les dues investigacions continuen obertes per determinar la identitat de la resta de participants.