47 accidents de trànsit, 193 baralles i 144 atencions per intoxicació etílica. Aquestes són les dades amb les quals Protecció Civil va tancar les incidències de la nit de Cap d'any a Catalunya. El Servei d'Emergències Mèdiques va realitzar 1.270 intervencions arreu del país. El telèfon 112 va rebre 3.160 trucades d'emergència i CatSalut, 2.569. En els dos casos la majoria van ser des de Barcelona. Deu de les persones traslladades a centres sanitaris presentaven lesions o ferides de caràcter greu.

Dels 47 accidents de trànsit en els quals va intervenir el SEM, 29 van requerir el trasllat de ferits als centres sanitaris. Sis de les persones que van patir un sinistre van patir ferides de caràcter greu. De les 193 baralles o agressions en les quals es va haver d'intervenir, 80 persones van patir algun tipus de lesió que va obligar a traslladar-les a centres sanitaris. Segons Protecció Civil, tres d'elles amb lesions greus. També van requerir atenció mèdica els afectats per intoxicació etílica. Dels 144 atesos, 110 van ser traslladats a centres sanitaris i un dels casos de caràcter greu.

El nombre de trucades que van rebre els serveis d'emergència són 5.729. Les dades facilitades són que la majoria, 3.160 trucades, van ser al telèfon 112 des de la nit fins a les onze del matí d'ahir. La majoria de les trucades es van realitzar per demanar assistència sanitària o van estar relacionades amb incivisme o seguretat ciutadana. Una gran part dels avisos, més d'un miler, van ser des de Barcelona, però també des de l'Hospitalet de Llobregat, Sabadell o Badalona.

Des de les deu del dijous i fins a les dues d'ahir, el 061 CatSalut va rebre un total de 2.569 trucades. El balanç informa que un 33% es van produir des de Barcelona ciutat i el 38% a la seva àrea metropolitana. De les comarques gironines provenien el 9% de trucades, el mateix tant per cent de Tarragona i les Terres de l'Ebre; un 6% des de Lledia i l'Alt Pirineu i Aran; i el 5% restant des de la Catalunya Central.