La Generalitat ha distribuït bitllets de la Grossa de Cap d'Any per valor de 23 milions d'euros, encara que confia, en aquests últims dies de venda, en arribar als 24 milions, una xifra molt similar a la de l'any passat. El Departament d'Economia de la Generalitat va explicar que la tercera edició del sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que depèn de Loteria de Catalunya, se celebrarà als estudis de TV3 dijous que ve 31 de desembre cap a un quart de dues de la tarda.

Per tercer any consecutiu, el programa estarà dirigit per la periodista Helena García Melero i, per primera vegada, pel també periodista Pere Mas, els dos presentadors del programa de TV3 Divendres.

A tres dies del sorteig, l'organització va assenyalar que encara es poden adquirir bitllets als punts habituals de venda de Loteria de Catalunya fins al dia anterior a la tarda i a la pàgina web fins a les deu de la nit. Per facilitar les compres, Loteria de Catalunya també ha obert la seva seu a Barcelona i va assegurar que les persones que assisteixin al partit de lliga entre el Barça i el Betis en podran comprar als punts que ha instal·lat al Camp Nou.