El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, va anunciar ahir que a la Comissió d'Economia de la setmana que ve els republicans demanaran que el complex lúdic BCN World de Vila-seca i Salou no pugui utilitzar la denominació «Barcelona».

Bosch considera que «associar el nom de la ciutat a les apostes i el joc no és el millor que li pot passar a Barcelona», i per això «creiem que l'Ajuntament té l'obligació de defensar el nostre nom». En roda de premsa, Bosch va anunciar que demanarà «instar el Govern de la Generalitat i els promotors de BCN World a no utilitzar la denominació BCN en la nomenclatura d'aquest projecte, amb l'objectiu de no vincular el nom de la ciutat de Barcelona a llocs territorials allunyats i activitats econòmiques no decidides en aquest Ajuntament».

Bosch va recordar que el mandat passat la majoria de grups municipals es van posar d'acord per mostrar el rebuig davant l'ús que els promotors de BCN World estaven fent del nom de la ciutat de Barcelona.

«La naturalesa del projecte no es correspon ni de bon tros amb el model econòmic i els valors que es volen transmetre», va afegir el regidor Bosch.