Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home després que apunyalés greument el vigilant d'un club de cites situat al barri de les Corts de Barcelona i fugís en una motocicleta que va robar després de cometre l'agressió. Segons va informar la policia autonòmica, l'agressor, de 30 anys i nacionalitat britànica, està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, robatori amb violència i atemptat a agents de l'autoritat.

El succés va ocórrer al voltant de les 05.30 hores d'ahir, quan els agents de la comissaria de les Corts van rebre un avís en què s'informava que en un local de prostitució del barri hi havia un home ferit amb una ganivetada a la cama. En arribar al lloc, els agents van comprovar que es tractava del vigilant de seguretat del club nocturn, que ja estava sent atès dins d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Una segona víctima, que també estava al lloc, va manifestar als policies que un home que anava amb la roba tacada de sang li va posar un ganivet al coll i li va sostreure el ciclomotor. Amb aquesta informació, els Mossos d'esquadra van iniciar una operació per localitzar i detenir el presumpte autor.