L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué -CiU- va pagar més de 35.000 euros a l'exinterventora municipal, Esther Agulló, mitjançant quatre transferències, segons l'informe de la Guàrdia Civil remès al jutjat número 1 del Vendrell que instrueix el cas, al qual va tenir accés Efe.

Aquest jutjat investiga Masagué i Agulló des de fa gairebé dos anys per un delicte contra l'administració pública. L'informe de la Guàrdia Civil, que actua com a policia judicial, ressenya que una de les empresa de Masagué, Daloi SL, va fer una transferència de 15.000 euros amb l'anotació «Esther Agulló Solà» el 4 de desembre del 2011.

Just un mes després, l'exalcalde va fer una altra transferència des del seu compte personal de 10.000 euros amb la mateixa anotació. Finalment, la Guàrdia Civil fa constar un últim ingrés del 27 de desembre del 2011 de 5.326,85 euros en l'operació de servei «310 ordre de mobilització de fons (omf) emeses», també amb l'anotació «Esther Agulló Solà».

Agulló, segons fonts municipals, era la secretària de Masagué i, des del juny del 2011, va ocupar el càrrec d'interventora fins que el 26 de juny del 2014 la Guàrdia Civil va registrar el consistori i va detenir l'exalcalde, sis regidors i dos empresaris.

Preludi del cas Petrum

L'anomenat cas Torredembarra va desembocar al cas Petrum, pel qual s'investiguen presumptes comissions del 3% d'empresaris al partit CiU a canvi d'adjudicacions en obra pública.