Els Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat de cremar almenys set contenidors en una mateixa nit a la ciutat de Lleida. Segons va informar la policia autonòmica, els fets van passar dilluns, al voltant de les 6 de la matinada, quan van rebre l'alerta que dos contenidors situats al carrer Maragall estaven cremant.

Com a conseqüència d'aquest incendi també va resultar parcialment cremat un vehicle estacionat al costat dels contenidors. Diverses dotacions de bombers i Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc de l'incident, moment en què es van adonar que dos contenidors més estaven cremant a l'encreuament del carrer Maragall amb Ciutat de Fraga.

Forta olor de fum

De forma simultània, un ciutadà va informar que un home acabava de cremar tres contenidors més situats a l'encreuament del carrer Sant Martí amb Prat de la Riba i que havia marxat caminant del lloc. Minuts més tard, una patrulla dels Mossos va localitzar, al carrer Teuleries, un home que coincidia amb la descripció del presumpte autor dels incendis.

En el moment de la detenció, els agents van comprovar que la persona desprenia una forta olor de fum i portava a sobre un encenedor.

El detingut, un home de 36 anys, nacionalitat espanyola amb domicili desconegut i amb antecedents penals, va passar ahir a disposició judicial del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.