Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 de desembre a la Granada -Alt Penedès- un jove de 19 anys que conduïa una moto robada sense carnet i sota els efectes de les drogues, i que va posar en perill la integritat física d'un agent en accelerar quan aquest li va intentar cridar l'alto.

En un comunicat, la policia catalana va detallar que al detingut, veí de Barcelona, se li atribueix ser el presumpte autor d'un robatori de vehicle, conducció temerària sota els efectes de les drogues i sense haver obtingut mai el permís, i atemptat als agents de l'autoritat.

Els fets van tenir lloc la tarda de dimarts passat 8 de desembre a la carretera C-243a, al terme municipal de la Granada, on els agents estaven fent un control de trànsit i un ciclomotor que circulava en sentit San Sadurní va fer cas omís als senyals d'aturar-se que li feien els agents. El conductor del ciclomotor va circular a gran velocitat per dins de la població de La Granada, posant en perill la seguretat viària i va tornar a agafar la carretera C-243a en sentit Vilafranca del Penedès.

Els agents van poder avançar al ciclomotor i li van tancar el pas, però el conductor, per evitar ser interceptat, va xocar contra el vehicle policial i va abandonar el lloc corrent. Finalment, els agents van interceptar el jove i el van detenir, pel robatori del vehicle, ja que el ciclomotor havia estat sostret a Sitges -Garraf-, per conducció temerària.