El titular del jutjat d'instrucció número 3 de Mataró va decretar l'ingrés a presó preventiva de l'home acusat de matar una parella d'avis al seu domicili de Premià de Mar, com a presumpte autor de dos delictes d'assassinat i un altre de robatori amb violència.

El detingut, un conegut del matrimoni d'avis, va ingressar a la presó després de declarar davant el titular del jutjat d'instrucció número 3 de Mataró, que ha assumit la investigació del doble crim.

El jutge imputa al processat un delicte de robatori amb violència en casa habitada, a més de dos assassinats, davant els indicis que el detingut va perpetrar presumptament el doble crim per desvalisar el domicili del matrimoni.

El detingut, de 40 anys, era conegut de les víctimes perquè forma part del seu entorn encara que no té cap relació familiar amb ells.

Els Mossos d'Esquadra sospiten que el detingut va aconseguir entrar a l'habitatge aprofitant-se que la parella d'ancians el coneixia, per això li van franquejar la porta de casa seva, cosa que explica el fet que els accessos del domicili de les víctimes no estiguessin forçats.

Els cadàvers de l'home, de 74 anys d'edat, i la seva dona, de 72, van ser localitzats el matí de dijous passat pel seu gendre en un passadís del pis on vivien, a la quarta planta del número 18 del carrer Jacint Verdaguer de Premià, una via cèntrica situada al costat del mercat municipal.

Els dos avis, tots dos sordmuts, presentaven ferides mortals d'arma blanca.